voetbalzone

Bravo: 'Ik hoop dat Luis Enrique dit nog terugdraait'

Bart Kruyt27 feb 2016, 11:08
Laatst bijgewerkt: 27 feb 2016, 11:08
Advertentie

Bij Barcelona is de rolverdeling wat betreft de keepers duidelijk: Claudio Bravo verdedigt het doel tijdens de wedstrijden in de Primera División en Marc-André ter Stegen mag aan de bak in de Champions League en de Copa del Rey. Het is een keuze van Luis Enrique waar de eerstgenoemde doelman soms nog wel eens moeite mee heeft.

/

Bravo zou ook graag de Champions League mee willen maken. “Ik zou liegen als ik zou vertellen dat dat niet zo was, want ik wil altijd spelen”, vertelt de Chileense doelman in gesprek met de Chileense tv. Toch weet hij zich erbij neer te leggen. “Het zou egoïstisch zijn om opstandig te gaan worden, want het is ook mijn doel om deze groep zoveel mogelijk prijzen in de wacht te spelen.”

Wel hoopt Bravo de gedachtegang van Luis Enrique te kunnen veranderen. “Ik moet rustig blijven en mijn ding blijven doen, in de hoop dat de coach deze beslissing terugdraait”, zegt Bravo. “Uiteindelijk moeten wij als spelers gewoon ons best doen en omgaan met elke beslissing die hij maakt.” Met Ter Stegen op doel won Barcelona vorig seizoen de Champions League en de Copa del Rey, met Bravo werd de landstitel veroverd.

Bezig met laden …