voetbalzone

Braziliaan danst na treffer als Shakira en krijgt knuffel van 'Piqué'

Bart Kruyt06 sep 2011, 14:30
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2011, 14:30
Advertentie

Vroeger stak een speler na het maken van een doelpunt één of twee handen in de lucht en liet hij zich feliciteren door ploeggenoten, maar inmiddels wordt er steeds vreemder gejuicht. De spelers van het IJslandse Stjarnan FC kregen eerder al de aandacht van de wereldpers, door na iedere treffer weer een merkwaardig feestje te vieren. Marcello Matrone maakt het helemaal bont.

De Braziliaanse aanvaller verdient zijn geld in Finland, waar hij uitkomt voor derdedivisionist HIK, en viert zijn doelpunten met dansjes die hij met medespelers heeft ingestudeerd. Zo deed Matrone onder meer Lady Gaga en wijlen Amy Winehouse al na en afgelopen zondag was het de beurt aan Shakira.

Na zijn treffer tegen HIK sprintte Matrone naar de middellijn, waar een pruik en andere attributen waren verstopt. Met twee dolenthousiaste medespelers danste hij als Shakira op het nummer ‘Waka Waka’ en kreeg hij een knuffel van een derde medespeler, die een shirt met ‘Piqué 3’ had aangetrokken. De verdediger van Barcelona heeft een relatie met de Colombiaanse zangeres.


Bezig met laden …