voetbalzone

Braziliaan Sandro staat voor debuut in hoofdmacht Tottenham Hotspur

Bart Kruyt21 sep 2010, 08:07
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 08:07
Advertentie

De Braziliaan Sandro staat voor zijn debuut in het eerste elftal van Tottenham Hotspur. De middenvelder werd deze zomer voor veel geld overgenomen van Internacional, maar wacht nog op zijn eerste speelminuten in het vlaggenschip van de Londense club. Tegen Arsenal lijkt het zover te zijn: “Ik ben benieuwd hoe hij zich zal houden.”

De woorden zijn van Harry Redknapp, die heeft aangegeven behoorlijk te zullen rouleren voor het aankomende treffen met de aartsrivaal in de Carling Cup. Younes Kaboul en Vedran Corluka zijn in ieder geval niet beschikbaar: zij voegden zich deze week in de lappenmand van Tottenham. Daar zaten Jermain Defoe en Michael Dawson al.

Luka Modric kon maandag weer gewoon trainen en krijgt mogelijk een basisplaats. “We hebben veel spelers die behoefte hebben aan wedstrijdritme”, zei Redknapp. “Dan denk ik aan Niko Kranjcar, David Bentley, Wilson Palacios en Giovani: spelers van topkwaliteit. Ik heb een grote groep en kan niet iedere wedstrijd dezelfde spelers laten spelen.”

Bezig met laden …