voetbalzone

Braziliaans international flirt openlijk: 'Mourinho behoort tot de besten'

Matthijs van Laar05 jun 2015, 15:15
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2015, 15:15
Advertentie

Chelsea houdt zich in de zomer gedeisd op de transfermarkt, maar zal hier en daar wel een versterking halen. Een van de gegadigden om naar Londen te komen is Braziliaans international Douglas Costa, die ook vorig jaar al in verband werd gebracht met the Blues. De speler van Shakhtar Donetsk geeft toe dat er ook nu weer contact is.

voetbalzone

"Daar is de afgelopen maanden veel over gezegd en geschreven", zei Douglas Costa tijdens de Chevrolet Brasil Global Tour. "Op dit moment denk ik enkel en alleen aan Shakhtar. Maar Chelsea is een van de topclubs in Europa en José Mourinho een van de beste coaches ter wereld. Ik zie wel wat er op mijn pad komt."

Mogelijk dat de Copa América, die binnenkort van start gaat in Chili, gelegen komt. Douglas Costa behoort tot de selectie van Brazilië en kan zich dus nog eens in de kijker spelen. "Het is het eerste grote toernooi sinds het WK, dus de verwachtingen zullen hoog zijn", denkt hij. "Maar daar kunnen wij ons niet mee bezig houden. We moeten ons werk gewoon goed doen. Doen we dat, dan hebben we een goede kans om het toernooi te winnen."

De (vleugel)aanvaller speelt al sinds 2010 in Oekraïne, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2018. Clubs die de speler willen overnemen, zullen ongeveer 25 miljoen euro voor hem moeten neertellen.

Bezig met laden …