voetbalzone

Braziliaans talent claimt transfer naar Chelsea: 'Ik kijk er erg naar uit'

Bart Kruyt28 nov 2012, 23:10
Laatst bijgewerkt: 28 nov 2012, 23:10
Advertentie

Ramires, David Luiz en Lucas Piazón speelden al bij Chelsea en zij kregen in de zomer gezelschap van landgenoot Oscar. Roman Abramovich droomt verder nog van de komst van Neymar, maar Wallace lijkt de eerstvolgende speler te gaan worden die de Braziliaanse enclave bij Chelsea zal gaan uitbreiden. De verdediger claimt dat een transfer naar de Engelse topclub een feit is.

De achttienjarige Wallace is een rechtsback die momenteel nog voor Fluminense speelt en verhuist naar eigen zeggen snel naar Chelsea. "Het is fijn om daar landgenoten tegen te komen, want zij kunnen mij helpen om mijn draai te vinden", vertelt de jeugdinternational aan Fox Sports Brazil. "Nu ik naar Londen verhuis zal ik wel Engels gaan leren, maar de Brazilianen die daar al zitten spreken de taal al en dat zal mij ongetwijfeld een hoop helpen."

"Ik volgde vooral de Spaanse competitie, maar nu ik naar Chelsea ga volg ik die club ook intensief: zeker na het winnen van de Champions League", vervolgt Wallace, die niets te verbergen heeft. "Ik kijk zoveel mogelijk wedstrijden van Chelsea. Ik kan niet altijd kijken, omdat ik zelf ook wel eens moet voetballen, maar dan kijk ik na afloop altijd even wat Chelsea heeft gedaan. Ik kijk erg naar de transfer uit."

Bezig met laden …