voetbalzone

Braziliaanse aanvallende middenvelder Daniel (24) dood aangetroffen

Chris Meijer29 okt 2018, 13:22
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2018, 13:22
Advertentie

Daniel Correa Freitas, kortweg Daniel, is overleden, zo maakt zijn club São Paulo via de officiële kanalen bekend. Het lichaam van de 24-jarige aanvallende middenvelder werd zaterdag aangetroffen in een bos bij Sao Jose dos Pinhais, wat dicht bij Curitiba in het zuiden van Brazilië ligt. Officieel is er nog niets bekendgemaakt over de doodsoorzaak, maar volgens de lokale krant Banda B is Daniel gemarteld.

Het lichaam zou zijn aangetroffen met twee diepen steekwonden in de nek, waardoor hij bijna onthoofd zou zijn. Verder zouden zijn genitaliën afgehakt zijn en zouden er schotwonden zijn. Daniel werd aangetroffen in de buurt van een verlaten weg, waar dit soort geweldsincidenten zich vaker zouden voordoen. Het is nog onduidelijk wat de reden van het misdrijf is geweest.

Daniel werd dit seizoen door São Paulo verhuurd aan São Bento. De aanvallende middenvelder stond sinds 2015 onder contract bij de Braziliaanse topclub en werd twee keer eerder verhuurd: aan Coritiba en Ponte Preta. Eerder speelde hij een seizoen voor Botafogo, waar hij zijn debuut in de Braziliaanse Serie A maakte. Botafogo, São Bento en São Paulo hebben via Twitter hun condoleances overgebracht aan de familie van Daniel.

Bezig met laden …