voetbalzone

Braziliaanse spits profiteert fraai van kolderieke blunder keeper

Bart Kruyt03 mei 2011, 16:32
Laatst bijgewerkt: 03 mei 2011, 16:32
Advertentie

Glédson Ribeiro dos Santos zal het vertrouwen van de supporters van Náutico weer moeten terugwinnen. De doelman van de Braziliaanse club maakte zich in de thuiswedstrijd tegen Sporting Recife volkomen belachelijk, door de bal wel heel erg knullig in te leveren bij tegenstander Bruno Mineiro. Die profiteerde echter op wel erg fraaie wijze van het geblunder van Glédson.

Bij een 1-1 tussenstand kreeg de keeper van Náutico de bal in zijn handen en wilde hij het spel hervatten met een worp naar een medespeler. Het leder bleef echter ongelukkig aan de handschoen kleven, waardoor Glédson de bal niet naar voren, maar achter zich gooide. De onfortuinlijke keeper riep nog een verdediger bij zich om het probleem op te lossen.

Die kwam nog aansprinten, maar Glédson vertrouwde het niet en schoot de bal weg. Opnieuw mikte de keeper echter niet goed: Mineiro kreeg de bal in zijn voeten, had nog moeite met de aanname maar zeker niet met de afronding. Met buitenkant voet liet de aanvaller van Recife de keeper, die getroost moest worden door zijn ploeggenoten, kansloos.

Bezig met laden …