voetbalzone

Braziliaanse ster maakt comeback in VS: 'Gewicht dit keer geen probleem'

Bart Kruyt11 mrt 2016, 16:08
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2016, 16:08
Advertentie

Adriano leek zo’n tien jaar geleden bij Internazionale een gouden toekomst tegemoet te gaan. Persoonlijke problemen leidden er echter toe dat het er nooit helemaal uit kwam en de Braziliaan leek in 2014 na tal van omzwervingen zijn voetballoopbaan af te sluiten bij Atlético Paranaense. De spits is nu echter begonnen aan een nieuw avontuur bij Miami United, dat in de Amerikaanse vierde divisie actief is.

/

Aan Goal laat hij weten wat hij verwacht van zijn comeback: “Het gaat erg goed. Ik moet er natuurlijk nog hard aan werken om weer de Adriano te worden die ik vroeger was, maar ik ben er bijna weer klaar voor. Eerder was ik veel te zwaar toen ik het weer probeerde, maar ik denk niet dat dit nu een probleem wordt.”

“Ik heb nog geen datum geprikt wanneer ik weer kan spelen”, gaat hij verder. “Dat moeten we allemaal nog bespreken, maar ik denk dat ik er volgende week klaar voor ben om weer op het veld te staan. Ik heb het allemaal gemist: de fans, het plezier, de blijdschap van het scoren. Ik krijg nu een goede kans om weer terug te keren. Ik wil laten zien wat ik allemaal kan en kampioen worden in het shirt van Miami United.” Adriano krijgt in Miami overigens gezelschap van zijn landgenoot Wellington, de zoon van de legendarische rechtsback Cafu.

Bezig met laden …