voetbalzone

Brazilië mist Neymar in cruciale fase: ‘Hij is onze belangrijkste speler’

Gijs Freriks19 jun 2015, 20:32
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 20:32
Advertentie


Neymar wordt waarschijnlijk voor twee Copa América-wedstrijden geschorst, nadat hij Carlos Bacca in het duel met Colombia een kopveeg had uitgedeeld. Ook zonder de baltovenaar van Barcelona moet het Brazilië evenwel lukken om door te dringen tot de kwartfinale van het Zuid-Amerikaanse landentoernooi. Dat zei Philippe Coutinho vrijdag tijdens een persconferentie.

voetbalzone

“Neymar is een geweldige speler, onze belangrijkste man, maar de rest van het elftal blijft gefocust op wat wij willen bereiken”, zo werd Coutinho door Zuid-Amerikaanse media geciteerd. “Onze selectie is sterk. We concentreren ons op het feit dat we de afwezigheid van Neymar in moeten vullen. Het belangrijkste blijft altijd het team. De spelers die spelen, moeten de klus klaren.”

Brazilië neemt het zondag in Santiago op tegen Venezuela en heeft net als Venezuela, Colombia en Peru drie punten en bovendien hebben alle groepsdeelnemers een gelijk doelsaldo. Coutinho heeft er vertrouwen in dat Brazilië de poule overleeft: “Het wordt moeilijk, maar we zijn in vorm en goed genoeg om hier doorheen te komen”, zegt de contractspeler van Liverpool.

Bezig met laden …