voetbalzone

Brekebeen Johnson moet zich reeds op komend seizoen richten

Daniel Cabot Kerkdijk05 feb 2010, 19:08
Laatst bijgewerkt: 05 feb 2010, 19:08
Advertentie

Andrew Johnson zal enkele maanden moeten revalideren van een knieblessure en richt zich derhalve op komend seizoen. Fulham laat vrijdagavond weten dat de 28-jarige aanvaller donderdag in de Verenigde Staten is geopereerd aan zijn klachten en dat hij te horen heeft gekregen dat hij dit seizoen niet meer zal spelen.

/

Johnson kampte dit seizoen reeds met een gebroken sleutelbeen, en liep naast zijn knieklachten tevens een liesblessure op. Daardoor kwam de aanvaller deze jaargang slechts tot acht duels in de Premier League. Roy Hodgson baalt intussen als een stekker. De coach van de Londenaren heeft tijdens de afgelopen transferperiode in januari aanvaller Diomansy Kamara aan Celtic verhuurd. Hodgson was toen nog niet op de hoogte van de situatie rondom de kwetsuur van Johnson

Hodgson heeft nog drie mogelijke aanvallers tot zijn beschikking. Bobby Zamora en oud-FC Groninger Erik Nevland stonden al onder contract bij de Londenaren. Daar is Stefano Okaka bijgekomen; de talentvolle aanvaller is op huurbasis overgekomen van AS Roma. Clint Dempsey en Zoltan Gera zijn momenteel geblesseerd.

Bezig met laden …