voetbalzone

Breuk dreigt bij FC Dordrecht: ‘Anders houd ik ook de eer aan mezelf’

Erik van Dam17 aug 2015, 15:24
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2015, 15:24
Advertentie

FC Dordrecht degradeerde eind vorig seizoen uit de Eredivisie en meldde zich na een jaar dus weer op het tweede niveau. De competitie werd vorige week begonnen met een 3-1 overwinning op FC Eindhoven en vrijdag volgde een 1-0 verlies bij FC Emmen. Na afloop ontstond er een fikse woordenwisseling tussen Jan Everse en Marco Boogers en de kans is volgens RTV Rijnmond aanwezig dat de bom gaat barsten.

voetbalzone

De regionale omroep meldt maandagmiddag dat de positie van Everse wankelt. De training van maandag werd uit het programma gehaald en Everse spreekt woorden van zorgelijke strekking tegen de zender. Hij zegt dat er een groot meningsverschil is en dat dat snel opgelost dient te worden. “De bedoeling is dat ik morgen gewoon weer voor de groep sta. Anders hou ik ook de eer aan mijzelf, het is geen Barcelona waar we het over hebben”, vindt Everse.

In februari van dit jaar stapte Everse aan boord aan De Krommedijk, als opvolger van Ernie Brandts. Die was er niet in geslaagd de Schapenkoppen weg te loodsen van plaats achttien in de Eredivisie en leverde daarom zijn contract in. Onder Everse degradeerde FC Dordrecht officieel, maar hij kon gewoon blijven om de ploeg ook dit seizoen te leiden.

Bezig met laden …