voetbalzone

Brian Priske experimenteert met opvallende basispositie voor Lutsharel Geertruida bij Benfica - Feyenoord

Lars Capiau28 jul 2024, 20:32
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2024, 20:39
Advertentie

Brian Priske heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het oefenduel tussen Benfica en Feyenoord. Lutsharel Geertruida lijkt daarin plaats te nemen op het middenveld. De vriendschappelijke wedstrijd begint om 21:00 en is exclusief te zien op streamingsplatform Feyenoord ONE.

Priske kiest voor Justin Bijlow tussen de palen. De Deense oefenmeester gaf reeds echter aan dat die keuze nog geen definitieve beslissing vormt voor de competitie. Zo kan het dus ook nog steeds zo zijn dat Timon Wellenreuther de vaste eerste keeper wordt.

En dan is het grote puzzelen begonnen. Priske kan zondagavond niet beschikken over Calvin Stengs, Quinten Timber en Gernot Trauner. Achterin lijken Thomas Beelen en David Hancko daarom vergezeld te worden door Neraysho Kasanwirjo.

Daarom lijkt Geertruida in Priskes 3-4-3-systeem op het middenveld plaats te nemen. Vanaf de rechterflank opereert Bart Nieuwkoop en vanaf de linkerkant start Marcos López. Ramiz Zerrouki komt dan naast (vermoedelijk) Geertruida te staan.

Voorin is het allemaal minder verrassend. Santiago Gimenez start in de punt van de aanval en hij wordt geflankeerd door zomeraanwinst Anis Hadj-Moussa en de Braziliaan Igor Paixão.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Kasanwirjo, Beelen, Hancko; Nieuwkoop, Zerrouki, Geertruida, Lopez; Hadj Moussa, Gimenez, Paixao.

Bezig met laden …