Briljante pass met de hak levert treffer op in Colombiaanse competitie

Peter Nusselder19 sep 2011, 11:21
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2011, 11:21

In de Colombiaanse competitie kende Millonarios uit Bogotá afgelopen weekend een droomstart: al na drie minuten stond de thuisploeg tegen het bezoekende Deportivo Cali al na drie minuten op een 1-0 voorsprong. De wijze waarop de openingstreffer tot stand kwam was bovendien bijzonder fraai.

Een verre uittrap van de keeper van Millonarios kwam terecht bij Erik Moreno. De aanvaller besloot de bal niet aan te nemen, maar verlengde het leder zonder te stuiteren met zijn hak en gaf op die manier de gehele verdediging van de gasten het nakijken.

Spits Edison Toloza was vervolgens zijn bewaker te snel af en zette zijn ploeg op voorsprong. Na de vroege voorsprong had Millonarios weinig moeite meer met Cali en uiteindelijk werd een 3-1 overwinning geboekt. De club uit Bogotá staat momenteel vierde in de Colombiaanse competitie.