voetbalzone

Britse media verwachten 'bidding war' rondom Van Gaal-debutant

Daniel Cabot Kerkdijk04 dec 2015, 06:39
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2015, 06:39
Advertentie

Paddy McNair is uit op een winters vertrek bij Manchester United, zo schrijven diverse Britse media vrijdag. De twintigjarige verdediger maakte vorig seizoen onder Louis van Gaal zijn debuut in de hoofdmacht en kwam uiteindelijk tot zestien optredens in de Premier League. In de huidige voetbaljaargang vallen zijn speelminuten echter tegen.

voetbalzone

McNair kwam dit seizoen alleen in de competitieduels met Southampton, Watford en Leicester City binnen de lijnen; 134 minuten in totaal. De verdediger maakt zich zorgen over zijn plaats in de selectie van Noord-Ierland, dat volgend jaar zomer aan het EK in Frankrijk zal deelnemen. Zodoende staat hij open voor een verhuur, al is het nog niet duidelijk of Van Gaal toestemming zal geven. Zo ontwrichtte Marcos Rojo woensdag zijn schouder op de training en staat Luke Shaw nog maandenlang aan de kant.

Britse media verwachten a bidding war rondom McNair: tal van de clubs hebben meer dan gemiddelde belangstelling voor de vijfvoudig A-international. Blackburn Rovers, Burnley en Wolverhampton Wanderers zien in de verdediger een welkome versterking inzake hun aspiraties in de Championship.

Bezig met laden …