voetbalzone

Britse tabloids: toekomst van Ziyech ligt in Londen of Barcelona

Daniel Cabot Kerkdijk07 feb 2014, 08:10
Laatst bijgewerkt: 07 feb 2014, 08:10
Advertentie

Het is nog niet duidelijk of Hakim Ziyech ook komend seizoen voor sc Heerenveen uitkomt. De spelmaker heeft een aflopend contract met de Friezen, maar de noorderlingen hebben een eenzijdige optie voor nog een contractjaar. De Friese club wil de samenwerking echter met meerdere seizoenen verlengen, ook al neemt de belangstelling voor de technicus de laatste weken zienderogen toe.

voetbalzone

Volgens diverse Britse tabloids geniet Ziyech zelfs belangstelling van zowel Arsenal als Barcelona. De vermeende belangstelling van de Londenaren is naar verluidt al enige tijd aan de orde en nu zou de middenvelder ook in een schaduwteam van Andoni Zubizarreta, technisch directeur van Barcelona, staan. Beide clubs wikken en wegen een zomers bod op de technicus, die dit seizoen goed bezig is.

Arsenal heeft concrete interesse in Julian Draxler, die afgelopen maand al bij de Londenaren in beeld was. Schalke 04 verleende echter geen medewerking. Mocht Arsenal er komende zomer niet in slagen om de Duits international aan te trekken, dan is Ziyech een van de kandidaten om naar het Emirates Stadium te komen. De verwachting is dat de interesse van andere clubs in de middenvelder de komende weken zal toenemen.

Bezig met laden …