voetbalzone

Broadfoot geschrokken: 'Ik zag een bot uit zijn been steken'

Bart Kruyt15 sep 2010, 08:20
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2010, 08:20
Advertentie

Kirk Broadfoot zal de wedstrijd bij Manchester United niet snel meer vergeten, maar helaas voor de verdediger van Glasgow Rangers is dit niet vanwege een fijne reden. De mandekker zette dinsdagavond een tackle in op Antonio Valencia, die hierbij vermoedelijk zijn enkel brak. “Ik zag een bot uit zijn been steken”, vertelde Broadfoot na afloop.

/

Met de tackle van de verdediger was niet veel mis, maar Valencia kwam helemaal verkeerd uit en raakte zwaargeblesseerd. “Ik weet niet meer goed wat er gebeurde”, keek Broadfoot terug. “Ik maakte gewoon een sliding en vervolgens zag ik een bot uit zijn been steken. We probeerden direct om de artsen erbij te halen, want ik zag meteen dat het mis was.”

Valencia werd met een brancard en een zuurstofmasker van het veld gehaald. “Ik heb dit soort dingen wel eens op televisie gezien, maar het is heel erg om dit in het echt mee te maken”, zei Broadfoot. “Ik hoop dat de speler snel hersteld en spoedig weer kan voetballen. Ik heb nog nooit zoiets van dichtbij meegemaakt.”

Onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

Bezig met laden …