voetbalzone

Broadfoot praat met andere clubs maar verlengt bij Rangers

Bart Kruyt21 jun 2010, 22:46
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2010, 22:46
Advertentie

De Schotse international Kirk Broadfoot speelt, mits hij zijn contract uitdient, ook de komende drie seizoenen voor Glasgow Rangers. De verdediger heeft ervoor gekozen zijn aflopende contract bij de Schotse topclub te verlengen, terwijl ook de Engelse teams Blackpool en Portsmouth hengelden naar zijn handtekening.

Hoewel Broadfoot naar eigen zeggen de voorbije maanden met diverse clubs sprak die hem wilden vastleggen, is de bij Saint Mirren doorgebroken speler in de wolken met zijn nieuwe deal bij de Rangers. "Ik ben heel erg blij dat ik bij Glasgow Rangers blijf", zegt de drievoudig international op de officiële website van zijn club. "Nog drie jaar spelen voor het team waar ik als kleine jongen fan van was, is geweldig."

"Hoewel ik met diverse clubs heb gesproken, lag mijn hart nog altijd bij de Rangers", scoort de 25-jarige verdediger punten bij de fans van de Schotse topclub. "Vanaf dag één heb ik gezegd dat ik bij Glasgow Rangers wilde blijven, zolang er een goede deal voor mijzelf en mijn familie kwam. Die is er nu en daar ben ik heel blij mee."

Bezig met laden …