voetbalzone

Broerse: 'Het is een overweging om naar Nederland terug te keren'

Daniel Cabot Kerkdijk27 nov 2010, 08:45
Laatst bijgewerkt: 27 nov 2010, 08:45
Advertentie

Joost Broerse heeft twee succesvolle seizoenen op Cyprus achter de rug, maar de verdediger van APOEL Nicosia beleeft weinig plezier aan de goede prestaties van zijn club. APOEL staat eerste in de competitie, maar de oud-speler van onder meer FC Groningen en FC Utrecht zit op de bank.

"Mijn pech is dat APOEL momenteel stáát", vertelt Broerse aan het weekblad Voetbal International. "Het team won de laatste zeven duels, zes keer hield het de nul vast. Trainer Ivan Jovanovic heeft weinig reden tot omzettingen. Dankzij de inkomsten uit de Champions League is er nu een basis van vijftien, zestien gelijkwaardige spelers. Er wordt zelfs gesproken over het beste APOEL ooit."

De 31-jarige Broerse, die in het bezit is van een aflopend contract, sluit niet uit dat hij terugkeert naar Nederland. "Niet-spelen maakt een verschil als je in het buitenland zit. Maar ik heb genoeg aanwijzingen dat mijn kansen nog komen. Van de leiding verwacht ik op korte termijn te horen wat zij willen. Het is een overweging om naar Nederland terug te keren."

Bezig met laden …