voetbalzone

Bröndby en Boulahrouz gaan praten: ‘We willen weten hoe het zit’

Erik van Dam25 nov 2013, 16:41
Laatst bijgewerkt: 25 nov 2013, 16:41
Advertentie
/

Khalid Boulahrouz valt in de smaak bij Bröndby IF. De 31-jarige rechtsback annex centrumverdediger uit Maassluis tekende in oktober een contract voor negen maanden bij de Deense club, tot het einde van het seizoen. Trainer Thomas Frank gebruikte hem inmiddels viermaal als basisspeler en is tevreden over Boulahrouz. De club wil graag weten of hij binnenkort al wil bijtekenen.

“Het was ideaal voor zowel Khalid als ons om een korte termijncontract met elkaar aan te gaan. We wilden gewoon wat meer van elkaar weten”, legt sportief directeur Per Rud uit. “Maar ik moet zeggen dat alles positief verloopt, hij is belangrijk geworden binnen het elftal. We willen met hem gaan praten en van hem weten hoe het zit: of hij het ook naar zijn zin heeft hier”, vertelt Rud verder.

De eerste seizoenshelft kent voor Bröndby nog twee wedstrijden: thuis tegen FC Kopenhagen en uit tegen Sönderjyske. Daarna breekt de winterstop aan en Rud vindt dat een goed moment om eens bij te praten met Boulah. “We willen graag weten hoe we er allemaal tegenaan kijken. Wij zullen een contractverlenging zeker niet in de weg staan.” Boulahrouz speelde sinds het seizoen 2001/02 voor RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla, VfB Stuttgart en Sporting Portugal. Met Bröndby staat hij vierde.

Bezig met laden …