voetbalzone

Broos verlegt werkterrein van Kameroen naar Turkije

23 jun 2009, 09:27
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2009, 09:27
Advertentie
Hugo Broos wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe coach van Trabzonspor. De oefenmeester, vorig seizoen nog actief bij Panserraikos, verblijft in Istanbul om een overgang naar de Turkse topclub te bespreken. Maandag liet Broos weten ook in beeld te zijn als bondscoach van Kameroen maar dat hij nog op een belletje wachtte.

Op de website van Trabzonspor stond maandag dat beide partijen reeds een akkoord hadden bereikt. "Dat is voorbarig, maar de gesprekken gaan wel de goede richting uit", citeert de Gazet van Antwerpen de trainer. "Ik ben kandidaat nummer één, nu is het aan mij om een beslissing te nemen. Dat zal niet voor morgen zijn. Of het nog om de centen gaat? Ik kan nu moeilijk zeggen wat de knelpunten zijn, maar het totaalplaatje moet kloppen, verschillende zaken komen daarbij aan bod."

Trabzonspor, dat eerder met Azerbeidjan-bondscoach Berti Vogts in verband werd gebracht, heeft iets met Belgen. Jean-Marie Pfaff, Hans Somers, Bernd Thijs, Karel D’Haene en Filip Daems waren er als speler actief, terwijl Urbain Braems en Georges Leekens voor de spelersgroep stonden. Trabzonspor eindigde vorig seizoen als derde in competitie en komt in de vierde voorronde van de Europa League uit.
Bezig met laden …