voetbalzone

‘Brozovic hoort bij een groep van nieuwe topspelers op de markt’

Thijs Post13 jan 2016, 19:56
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2016, 19:56
Advertentie

Marcelo Brozovic is blijkbaar een gewilde klant op de internationale voetbalmarkt. De middenvelder van Internazionale heeft al een aantal keer aangegeven dat hij niet onwelwillend tegenover een transfer naar de Premier League staat, al heeft zijn huidige werkgever al laten weten dat het in januari niet gaat gebeuren. Zaakwaarnemer Miroslav Bicanic bezigt toch andere woorden.

voetbalzone

“Brozovic hoort bij een groep van nieuwe topspelers op de markt”, laat Bicanic optekenen in Corriere dello Sport. “Vorige week was ik in Engeland, maar ik kan de namen van de geïnteresseerde clubs niet noemen. Als Internazionale groen licht geeft, ben ik de eerste die dat zal horen. Marcelo heeft veel potentieel en hij wordt steeds beter.”

“Of hij in januari kan vertrekken? Dat hangt van de markt en van de geïnteresseerde clubs af. Uiteindelijk beslist Internazionale over zijn lot. Marcelo denkt op dit moment nog aan Internazionale en hoe hij de komende wedstrijden kan winnen met de club”, aldus de belangenbehartiger.

Bezig met laden …