Brugge lijdt puntverlies bij laagvlieger

03 feb 2008, 14:21
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2008, 14:21
Club Brugge heeft dure punten laten liggen in de strijd met Standard Luik om de koppositie in de Belgische Jupiler League. Op bezoek bij het onderaan bungelende Sint-Truiden wist Blauw-Zwart een 0-1 voorsprong niet vast te houden.

Na een op en neer gaande eerste helft, met kansen op beide helften, brandde het duel na de pauze pas echt goed los. Oud-Roda JC verdediger Joos Valgaeren moest met een rode kaart naar de kant, omdat hij Sint-Truiden-spits Michal Pospisil vloerde terwijl deze doorgebroken was.

Ondanks de ondertalsituatie nam de koploper toch de leiding. Jonathan Blondel brak met een van richting veranderd schot de wedstrijd open. Het STVV van trainer Dennis van Wijk liet het er niet bij zitten, en dankzij een rake vrije trap van Mario Cantaluppi eindigde het treffen uiteindelijk in een gelijkspel.