voetbalzone

Bruins vervolgt zoektocht naar werkgever bij topclub in Schotland

Thijs Post23 jan 2012, 13:21
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2012, 13:21
Advertentie

Glasgow Rangers is in de jacht op versterking uitgekomen bij Luigi Bruins. De 24-jarige Rotterdammer zat sinds zijn vertrek bij Feyenoord lange tijd zonder club en probeert nu in Schotland een contract te verdienen. Bruins is niet de enige proefspeler die manager Ally McCoist tot zijn beschikking krijgt, want ook Zlatan Muslimovic hoopt op een verbintenis. Dat melden the Gers op de clubwebsite.

/

Bruins verliet Feyenoord in de zomer van 2011, maar het lukte hem niet om direct een nieuwe club te vinden. Hij probeerde een contract te verdienen bij Racing Genk, maar trainer Mario Been bood hem geen contract aan. In oktober wist hij wel een contract in de wacht te slepen bij Red Bull Salzburg, maar die overeenkomst werd in december alweer beëindigd.

De voormalig jeugdinternational krijgt gezelschap van de dertigjarige Muslimovic, international van Bosnië. De aanvaller zit zonder club sinds hij in de zomer van 2011 vertrok bij het Griekse PAOK. Vorige week had Glasgow Rangers ook al twee proefspelers op bezoek; Enar Jääger en Jorge Claros.

Bezig met laden …