voetbalzone

‘Bruma is een echte aanwinst voor PSV, Jozefzoon iets minder’

Erik van Dam01 jul 2013, 17:36
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2013, 17:36
Advertentie

PSV presenteerde maandagmiddag Adam Maher als derde aanwinst aan pers en publiek. De negentienjarige middenvelder werd met luid gejuich opgewacht op trainingscomplex De Herdgang: menig fan is ervan overtuigd dat PSV veel plezier zal beleven aan de aankoop. Vorige week rondde PSV de komst van de eerste en tweede aanwinst al af: Jeffrey Bruma en Florian Jozefzoon.

/

De verdediger werd overgenomen van Chelsea en als de laatste details in orde zijn gemaakt, kan hij beginnen aan de voorbereiding. Jozefzoon was maandag al present bij de eerste training onder Phillip Cocu. De bezoekers van Voetbalzone zien vooral Bruma als een echte versterking voor de club. De afgelopen dagen kon op de frontpage gestemd worden op de toegevoegde waarde van de twee nieuwkomers. Meer dan tienduizend bezoekers deden dat.

Op de vraag Zijn Jozefzoon en Bruma echte versterkingen voor PSV? antwoordde bijna de helft (44 procent) dat alleen Bruma zo betiteld mag worden. Hij wordt daarmee gezien als iemand met echte toegevoegde waarde voor het elftal. Een kwart van de bezoekers (26 procent) vindt zowel hem als medenieuwkomer Jozefzoon een aanwinst. Een even groot deel (27 procent) is echter van mening dat PSV niet zoveel wijzer wordt van de twee nieuwelingen, die overkwamen van Chelsea/Hamburger SV en RKC Waalwijk. Een miniem percentage (3 procent) ziet Jozefzoon wél als versterking en Bruma niet.

Bezig met laden …