voetbalzone

Brys ziet nog altijd toekomst bij FC Eindhoven

20 feb 2009, 09:07
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2009, 09:07
Advertentie
Het onderhoud dat hij onlangs had met FC Den Bosch-manager Fred van der Hoorn, wil volgens Marc Brys niet zeggen dat hij geen toekomst meer ziet bij FC Eindhoven. De oefenmeester van de Eindhovense club staat bij de Bosschenaren hoog op de verlanglijst om met ingang van komend seizoen de selectie onder zijn hoede te nemen.

"Als er clubs interesse tonen, dan kan ik daarmee gaan praten, maar ik heb ook nog steeds een goed gevoel bij FC Eindhoven", benadrukt de Belgische trainer vrijdag in het Eindhovens Dagblad. "Er zit veel potentie in FC Eindhoven, alle mogelijkheden zijn aanwezig om door te groeien tot een club die een rol van betekenis kan vervullen in de eerste divisie. We doen er alles aan om dat te realiseren."

Zijn tot de zomer van 2010 doorlopende contract bevat de clausule dat de coach bij positieverbetering weg mag. Eerder was hij onder meer twee keer coach bij Germinal Beerschot, waar hij de Beker van België mee wist te winnen. De financieel geplaagde club uit Eindhoven staat momenteel op een zeventiende plaats in de Jupiler League.
Bezig met laden …