voetbalzone

'Bundesliga-club meldt zich opnieuw in geruchtenstroom over Dost'

Daniel Cabot Kerkdijk29 mrt 2012, 20:35
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2012, 20:35
Advertentie

Borussia Mönchengladbach geeft de komst van Bas Dost niet op. De aanvaller van sc Heerenveen genoot vorig jaar al interesse van de Bundesliga-club en zijn naam wordt nu opnieuw aan die Fohlen gelinkt. Borussia Mönchengladbach heeft door de verkoop van Marco Reus genoeg geld te besteden.

/

Volgens diverse Duitse media heeft Borussia Mönchengladbach dit seizoen diverse malen voor Dost op de tribune gezeten. Olivier Occean (Greuter Fürth) en Peniel Mlapa (TSG Hoffenheim) worden eveneens in de gaten gehouden, maar Dost zou de voorkeur genieten boven het tweetal.

In het verleden maakten Rob Friend en Michael Bradley al de overstap van Friesland naar de Bundesliga-club. Dost, dit seizoen goed voor 23 doelpunten in de Eredivisie, wordt de laatste weken met tal van buitenlandse clubs in verband gebracht. Een overstap naar een andere Eredivisie-club lijkt niet aan de orde.

"Ik heb de afspraak met mijn zaakwaarnemer staan om gedurende het seizoen niet met andere clubs te praten”, vertelde Dost onlangs. Het contract van Dost in Friesland loopt medio 2015 af.

Bezig met laden …