voetbalzone

Bundesliga lonkt weer voor Büttner na afgeketste transfer naar Engeland

Bart Kruyt23 jul 2012, 07:40
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2012, 07:40
Advertentie

Alexander Büttner had zijn zinnen gezet op een transfer naar Southampton en leek zijn zin te krijgen met een verhuizing naar de Engelse promovendus. Op het laatste moment ketste de overgang echter af en Büttner verkeert nu weer in onzekerheid over zijn toekomst. De Bundesliga is weer een optie: Hannover 96 wil de linkervleugelverdediger nu graag overnemen van Vitesse.

/

Büttners zaakwaarnemer Alexander Bursac bevestigt de interesse van de Duitse middenmoter, die volgend seizoen Europees voetbal speelt, al heeft Hannover zich nog niet officieel bij Vitesse gemeld. "Maar Hannover is concreet. De kans dat Alex komend seizoen bij Hannover speelt, is een stuk groter dan dat hij naar Southampton verkast", aldus Bursac in de Gelderlander.

De overgang naar Southampton ketste af omdat de Engelse club plotseling met aanvullende eisen kwam. "Dat was teleurstellend", zegt Bursac. "Alle afspraken en beloften bestonden niet meer. Dan ga je twijfelen. Er waren meer grote clubs die interesse hadden in Alexander, maar hij koos vanwege het goede verhaal voor Southampton." Büttners contract bij Vitesse loopt nog één jaar door.

Bezig met laden …