voetbalzone

Burnley-trainer Laws kijkt verder na kroeg-incident McDonald

Daniel Cabot Kerkdijk09 apr 2010, 09:11
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2010, 09:11
Advertentie

Met nog vijf wedstrijden voor de boeg, lijkt er voor Burnley na één jaar al weer een einde te komen aan het Premier League-avontuur. De ploeg van trainer Brian Laws staat op een teleurstellende zeventiende plaats en dat zou volgens diverse Engelse kranten voor problemen binnen de selectie hebben gezorgd. “Er is niets gebeurd in de kleedkamer tijdens het duel met Manchester City”, zo benadrukte Laws op de website van de club.

/

Burnley ging zaterdag met liefst 1-6 onderuit in eigen huis tegen de Citizens. In de rust van de wedstrijd werd Kevin McDonald gewisseld door Laws, waarna de middenvelder besloot om het stadion te verlaten en zijn vader in een kroeg te vergezellen. “We hebben het incident met Kevin afgehandeld, maar er zijn verder geen problemen. Dat is het hele verhaal”, was de verklaring van Laws.

McDonald kreeg van de clubleiding van Burnley een boete en daarmee wil Laws het bij laten. “Kevin heeft fout gehandeld, maar is daarvoor gestraft. Bovendien heeft hij ook zijn excuses gemaakt. Wat kan je nog meer vragen?” Of de middenvelder dit weekend in de wedstrijd tegen Hull City bij de selectie zit, was de Burnley-trainer duidelijk in. “We gaan nu gewoon verder en natuurlijk zit hij bij de groep voor het duel van dit weekend.”

Bezig met laden …