Bursaspor geeft overwinning op Trabzonspor in slotfase uit handen

Daniel Cabot Kerkdijk15 feb 2010, 19:57
Laatst bijgewerkt: 15 feb 2010, 19:57

Bursaspor heeft maandagavond duur puntverlies geleden. De formatie van Ertugrul Saglam leek voor eigen publiek op een minimale overwinning op naaste concurrent Trabzonspor af te stevenen, maar gaf in de slotfase de zege uit handen: 1-1. Bursaspor neemt wel de derde stek in de Süper Lig over.

Na een doelpuntloze eerse helft zorgde Pablo Martin Batalla voor de openingsgoal. De Argentijnse aanvaller, die in competitieverband bijna vier maanden niet had gescoord, deed dit na ruim een uur spelen. Twee minuten voor tijd sloeg Umut Bulut toe. Daarmee liet de aanvaller zien nog steeds in uitstekende vorm te verkeren.

Door de remise neemt Bursaspor de derde plaats over van Kayserispor: 40 om 39. De ploeg van Saglam heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed. De achterstand op koploper Galatasaray bedraagt zes punten. Fenerbahçe, dat volgende week tegen Bursaspor aantreedt, verzamelde één punt minder dan de lijstaanvoerder.