voetbalzone

Bursaspor haalt opnieuw aanvaller met Eredivisie-verleden binnen

Bart Kruyt16 aug 2015, 15:37
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2015, 15:37
Advertentie

Bursaspor is druk bezig op de transfermarkt en kan nu een aanval vol met oud-spelers uit de Eredivisie opstellen. Isaac Cuenca (voormalig Ajax) en Tomás Necid (voormalig PEC Zwolle) werden al aangetrokken door de Turken, die zondag op de website van de club melding maken van de komst van Balázs Dzsudzsák. De voormalig PSV’er zal worden overgenomen van Dynamo Moskou.

voetbalzone

Dzsudzsák had nog een contract voor vijf maanden in Rusland, maar Dynamo kon zijn salaris niet meer betalen en wilde de linksbuiten daarom graag verkopen. Hertha BSC toonde belangstelling, maar Dzsudzsák vervolgt zijn loopbaan bij Bursaspor. Hij arriveerde zondagmiddag op het vliegveld voor de medische keuring en het afronden van zijn transfer.

“Ik ben erg blij dat ik naar Bursaspor kon komen”, zegt Dzsudzsák. “Ik heb een positief beeld van de club gekregen en kijk uit naar een nieuwe start. Ik kan de fans niets garanderen, maar ik beloof in ieder geval dat ik mijn uiterste best ga doen.” De 28-jarige Dzsudzsák ging in de zomer van 2011 van PSV naar Anzhi Makhachkala en vertrok een halfjaar later naar Dynamo, waarvoor hij 89 competitieduels speelde.

He, wie hebben we daar? Balazs Dzsudzsak naar Turkije! #bursaspor #transfer #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Bezig met laden …