Bursaspor niet onder indruk van Galatasaray

05 okt 2008, 19:45
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2008, 19:45
Aan de uitstekende reeks van Bursaspor komt maar geen einde. De overwinning op Galatasaray betekende alweer de zesde overwinning in het zevende officiële duel van het nieuwe seizoen. Door de zege staat de club uit Bursa weer tweede op de ranglijst.

Door een treffer van Mustafa Sarp ging Bursaspor met een minieme voorsprong de rust in. Drie minuten na de hervatting bracht Sercan Yildirim de thuisploeg zelfs op 2-0. Door toedoen van Arda Turan kwam Galatasaray na een klein uur spelen weer terug in de wedstrijd, maar de thuisploeg gaf de overwinning niet meer uit handen.

De nederlaag komt voor Galatasaray na een goede reeks van vier overwinningen op een rij. De achterstand op koploper Trabzonspor bedraagt na zes speeldagen vijf punten. Na de interlandonderbreking staan beide ploegen tegenover elkaar.