voetbalzone

Bus Davids bekogeld: ‘Dit is geen fan, dit is een idioot’

Thijs Post24 nov 2013, 17:40
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2013, 17:40
Advertentie
/

Edgar Davids kan terugkijken op een fantastische carrière bij onder meer Ajax, Juventus en Barcelona, maar de middenvelder weet van geen ophouden. De veertigjarige controleur is momenteel speler/coach bij Barnet en daar gebeurde zaterdag iets waar Davids met een naar gevoel op terugkijkt.

Barnet verloor met 2-1 van Grimsby en Davids bleef na afloop even op het veld hangen op handtekeningen uit te delen. Toen hij het complex verliet, werd de teambus bekogeld met een steen. “Na een teleurstellend resultaat en het uitdelen van handtekeningen werd onze ruit ingegooid. Bedankt daarvoor”, schreef Davids op Twitter.

Nick Dale, directeur van het stadion, zegt dat hij de politie helpt bij een onderzoek. “We bekijken wat er is gebeurd, waar en wanneer. De club heeft geen jurisdictie buiten de poorten van het complex, dus het is aan de politie. Het is jammer dat Davids achterblijft om handtekeningen te zetten en dat er dan een steen richting de bus wordt gegooid. Dat is geen fan, dat is een idioot en die idioot zet levens op het spel.”

Bezig met laden …