voetbalzone

Büttner blij met winst op PSV: ‘We hebben terecht gewonnen’

Erik van Dam02 okt 2014, 23:06
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2014, 23:06
Advertentie
voetbalzone

Voor een paar spelers van Dynamo Moskou was de loting tegen PSV speciaal. Alexander Büttner, Douglas, Stanislav Manolev en Balázs Dzsudzsák hebben alle drie een verleden op de Nederlandse velden en die laatste twee speelden zelfs jaren in Eindhoven. In de slotfase van het duel in de Khimki Arena wonnen de Russen dankzij Yuri Zhirkov en dat stemde Büttner heel tevreden.

“We hebben terecht gewonnen. We waren heel sterk”, analyseerde de linkervleugelverdediger na het duel in gesprek met De Telegraaf. De ex-speler van Vitesse en Manchester United sprak van een opluchting over het laat verkregen doelpunt van Zhirkov. Hij vond PSV ook goed spelen en had dat wel verwacht. “PSV heeft een goed team, dus we wilden druk zetten om ze niet te laten voetballen.”

Büttner en zijn teamgenoten gaan nu met zes punten uit twee duels aan de leiding in de groep. Hierna wacht een dubbele ontmoeting met het Portugese Estoril: eerst uit, daarna thuis. PSV gaat op zijn beurt twee confrontaties aan met Panathinaikos, dat nog puntloos is na twee wedstrijden.

Bezig met laden …