voetbalzone

Büttner hoopt op belletje Van Gaal: 'Meedoen aan het WK blijft een droom'

Bart Kruyt01 apr 2014, 23:30
Laatst bijgewerkt: 01 apr 2014, 23:30
Advertentie

Robin van Persie zit in de lappenmand, maar dinsdagavond stond er toch een Nederlander tegenover Bayern München. Vanwege een schorsing van Patrice Evra had Alexander Büttner een basisplaats en kreeg hij de taak om landgenoot Arjen Robben af te stoppen. Büttner keek na afloop van het 1-1 gelijkspel tevreden terug en hoopt dat Louis van Gaal heeft gekeken.

voetbalzone

De bondscoach van het Nederlands elftal is nog op zoek naar een linksback en Büttner denkt dat hij het niveau aankan. "Ik speelde een goede wedstrijd en ik hoop dat ik een keer een kans verdien als ik zo doorga", zei de linksback van United voor de camera van de NOS. "Dan zal ik Louis van Gaal niet teleurstellen. Meedoen aan het WK blijft een droom."

Büttner hield het tot een kwartier voor tijd vol: toen moest hij zich laten vervangen wegens hamstringklachten. De vleugelverdediger had daar afgelopen weekend ook al last van. Büttner speelde verdedigend goed, maar was wel wat slordig in de passing. United hield Bayern op 1-1 en mag blijven dromen van de halve finale van de Champions League.

Bezig met laden …