voetbalzone

'Büttner keert na een jaar op huurbasis terug naar Premier League'

Daniel Cabot Kerkdijk14 aug 2015, 06:39
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2015, 06:39
Advertentie

Alexander Büttner maakt mogelijk spoedig weer zijn opwachting in de Premier League. Britse media schrijven vrijdag dat de 26-jarige linksback van Dynamo Moskou in beeld is bij Everton, dat met personele problemen aan de linkerkant kampt. Büttner maakte een jaar geleden voor dik zes miljoen euro de overstap van Manchester United naar Rusland.

voetbalzone

Everton maakte donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat Leigton Baines na een operatie aan zijn enkel minimaal twaalf weken aan de kant staat. The Toffees hadden de verhuur van Luke Garbutt aan Fulham kunnen afbreken, maar ook hij staat door een enkelblessure lange tijd aan de kant.

Roberto Martinez heeft zodoende alleen jongeling Brendan Galloway en Bryan Oviedo tot zijn beschikking. The Toffees, die in de seizoensouverture met Watford niet verderkwamen dan een 2-2 gelijkspel, zouden erover nadenken om Büttner op huurbasis naar Goodison Park te halen. De ex-speler van Vitesse speelde sinds zijn transfer 27 duels voor Dynamo; één minder dan in zijn twee jaar als Mancunian.

Bezig met laden …