voetbalzone

Büttner op de markt: ‘In de winter zal het tot een transfer komen’

Thijs Post29 okt 2015, 10:24
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2015, 10:24
Advertentie

Alexander Büttner werd door Dynamo Moskou binnengehaald als grote vis, maar dit seizoen speelde de linksback nog maar negen minuten in competitieverband. Büttner maakt tegenwoordig zelfs geen deel meer uit van de wedstrijdselectie. Dat heeft vooral financiële redenen: de meeste grootverdieners zijn al vertrokken en ook Büttner zal spoedig zijn biezen moeten pakken.

voetbalzone

Zaakwaarnemer Alexander Bursac laat aan Voetbal International weten dat men in januari een oplossing gevonden hoopt te hebben. “Hij wordt niet onder druk gezet of een bepaalde richting opgeduwd. Maar de club kan niet meer met de grote contracten uit het verleden werken, je krijgt dus wel signalen dat ze Alex niet meer onder de belangrijke spelers scharen”, zegt Bursac.

Dynamo Moskou hield in het verleden vast aan een transfersom van vijf miljoen euro, waardoor clubs uit de Bundesliga en de Premier League afhaakten. Pas in augustus ging de vraagprijs omlaag, maar toen waren de clubs al voorzien. “En Alex wilde niet zomaar zijn contract inleveren”, aldus Bursac, die verwacht dat het in januari wél van een transfer komt.

Bezig met laden …