voetbalzone

Büttner resoluut: ‘Ik wil niet weg en ik ga niet weg, deze maand’

Erik van Dam06 jan 2014, 12:45
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2014, 12:45
Advertentie
/

Alexander Büttner zal Manchester United deze maand niet de rug toekeren, verzekert hij. De linksback verruilde Vitesse anderhalf jaar geleden vrij verrassend voor the Red Devils, met als doel op de lange termijn Patrice Evra op te volgen. Büttner komt echter niet zo vaak aan spelen toe en de naam van Leighton Baines circuleert steeds als aankoop. Büttner maakt zich echter geen zorgen en blijft knokken voor wat hij waard is.

Een transfer zit er dan ook niet in, benadrukt hij: geen verkoop en geen verhuur. “Het interesseert mij niet dat mensen over mijn positie praten en daar nieuwe spelers aan linken. Ik wil gewoon mijn wedstrijden spelen en laten zien dat ik het niveau aankan. Ik weet dat er wat clubs zijn die me willen, maar ik ben hier tevreden. Ik wil voor United spelen, dus focus ik me honderd procent op deze club.”

“Ik wil niet weg. Ik wil voor mijn plek vechten”, zegt Büttner. “Ik ben nog jong en ik weet wat ik in huis heb, ik moet gewoon op mijn kansen wachten en die pakken, zodra ze komen.” Sinds hij arriveerde op Old Trafford deed de 24-jarige vleugelspeler mee in 7 competitiewedstrijden, 4 FA Cup-duels, 5 Champions League-wedstrijden en was hij goed voor nog 4 optredens in de Capital One Cup.

Bezig met laden …