voetbalzone

Büttner rondt mogelijk nog voor Kerst transfer af

Bart Kruyt21 dec 2013, 11:03
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2013, 11:03
Advertentie

Alexander Büttner staat voor een vertrek bij Manchester United. De linksback komt onder David Moyes nauwelijks aan spelen toe en AS Roma en Genoa hebben zich bij de Engelse kampioen gemeld voor Büttner. De Nederlander hoopt nog voor de kerstdagen te horen te krijgen of hij zijn loopbaan kan vervolgen in de Serie A, zo meldt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac aan De Telegraaf.

/

Bursac laat weten dat meteen na het weekend met United besproken of de 24-jarige Büttner wordt verhuurd of verkocht. De belangenbehartiger verwacht dat de transfer naar de Italiaanse competitie een 'kwestie van enkele dagen is' en nog voor Kerst kan rondkomen. Roma staat momenteel tweede in de Serie A en is een titelkandidaat; Genoa vinden we terug op de achtste plaats.

Büttner maakte vorig jaar de overstap van Vitesse naar Manchester United en werd gepresenteerd als de toekomstige opvolger van Patrice Evra. Sir Alex Ferguson liet de linksback nog redelijk vaak spelen, maar Moyes lijkt geen vertrouwen te hebben in de Nederlander. Hij wil in januari Leighton Baines (Everton) of Luke Shaw (Southampton) halen en dus moet Büttner plaats maken.

Bezig met laden …