voetbalzone

Cabral geschokt: ‘Dit is bedoeld om hem uit zijn appartement te jagen’

Erik van Dam02 feb 2013, 08:30
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2013, 08:30
Advertentie

Vorig seizoen was Jerson Cabral nog een waardevolle schakel bij Feyenoord, die zeven doelpunten maakte en veelvuldig een basisplaats afdwong. In de zomer trok hij weg uit Rotterdam en koos hij voor FC Twente, maar daar doorbreken lukte hem nog niet. Dat de aandacht inmiddels is verschoven van Cabrals sportieve prestaties naar zijn privéleven betreurt hij echter ten zeerste.

/

Vrijdag kwam naar buiten dat Cabrals vrienden voor veel overlast zorgen in zijn omgeving. Zij zouden regelmatig teveel drinken en de parkeergarage onder de woontoren gebruiken als racebaan. Wessel Weezenberg, zaakwaarnemer van de 22-jarige Rotterdammer, wil duidelijk maken dat Cabral zelf geen enkele blaam treft. “Deze verhalen zijn zwaar overdreven”, zegt Weezenberg in het Algemeen Dagblad.

Volgens hem is het verhaal puur en alleen naar buiten gebracht om zijn cliënt te beschadigen. “En uit zijn appartement te jagen. Terwijl volstrekt duidelijk is dat het helemaal niet om Jerson zelf gaat, zo is ook door zijn buren bevestigd”, foetert Weezenberg. Cabral speelde sinds zijn transfer maar vier keer voor FC Twente in de Eredivisie en scoorde nog niet.

Bezig met laden …