voetbalzone

Cabral haalt schouders op over fluitconcerten: ‘Trek me er niets van aan’

Gijs Freriks05 dec 2013, 17:20
Laatst bijgewerkt: 05 dec 2013, 17:20
Advertentie

Jerson Cabral werd woensdagavond tijdens de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen sc Heerenveen (1-1) uitgefloten door de eigen fans. De supporters namen het de linkspoot niet in dank af dat hij onlangs zei dat hij ADO als een springplank ziet en niet van plan is om definitief in de Hofstad te blijven. De huurling van FC Twente haalt zijn schouders er echter over op.

/

“Ik kan niet meer dan mijn best doen”, zegt de 22-jarige aanvaller tegen FOX Sports. “Hoe zij reageren is aan hen, daar trek ik me niet zoveel van aan. Als je dat wel doet, komt dat je spel niet ten goede. Ik probeer me er van te distantiëren. Ik kan me voorstellen dat mensen denken dat dit lastig voor mij is, maar het is belangrijker dat het team en de trainer vertrouwen in mij hebben.” Cabral speelde een verdienstelijke wedstrijd en werd in de blessuretijd vervangen door Mitchell Schet.

De voormalig Nederlands jeugdinternational kwam dit seizoen in twaalf competitiewedstrijden echter nog niet tot scoren. In het bekerduel met MVV Maastricht (2-1 verlies) gaf hij een assist; daar bleef het bij. Cabral maakte vorig jaar zomer de overstap van Feyenoord naar Twente, maar speelde pas tien wedstrijden in het eerste elftal van de Tukkers. Hij staat in De Grolsch Veste na dit seizoen nog twee jaar onder contract.

Bezig met laden …