voetbalzone

Cabral: 'Het was niet mijn bedoeling dat Guidetti emotioneel werd'

Daniel Cabot Kerkdijk03 mei 2012, 19:10
Laatst bijgewerkt: 03 mei 2012, 19:10
Advertentie

Jerson Cabral maakte woensdag tegen Heracles Almelo (4-1) zijn zevende competitiedoelpunt en leverde ook nog twee assists. Met een goed resultaat tegen sc Heerenveen kan Feyenoord zich verzekeren van plek twee. "We gaan in ieder geval Europa in en dat is mooi", citeert NUsport.

/

Cabral droeg de 2-0 op aan John Guiidetti, die momenteel door een zenuwontsteking niet inzetbaar is. "John en ik bellen en pingen heel veel. Ik ga soms bij hem langs, vooral in de situatie waar hij in zit. Die blessure is heel vervelend en ik probeer er voor hem te zijn zodat hij aan andere dingen denkt dan voetbal. Ik sprak hem een paar uur voor de wedstrijd en hij vertelde me iets dat me toch wel heeft geraakt."

"Daar wil ik verder niet over praten. Dat is iets tussen ons. Daarop zei ik dat ik voor hem zou gaan scoren." Cabral deed zelfs aan planking. "Ja, dat was een verrassing. Ik heb begrepen dat hij emotioneel werd, dat was niet mijn bedoeling, maar het is aangekomen. Het ‘planken’ ging volgens mij goed. Ik heb goed naar hem gekeken. Eerst een bever nadoen en dan het lichaam goed gestrekt houden, haha."

Bezig met laden …