voetbalzone

Cabral: ‘Ik had het gevoel dat ik nooit wat fout kon doen’

Erik van Dam05 nov 2012, 10:31
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2012, 10:31
Advertentie

Jerson Cabral verruilde Feyenoord afgelopen zomer voor FC Twente en stond zondag met zijn nieuwe club tegenover zijn oude. Cabral mocht het laatste halfuur meedoen in De Grolsch Veste en stapte van het veld met een 3-0 zege op zak. Het was pas de tweede invalbeurt dit seizoen voor Cabral, maar hij schikt zich in de rol van reserve.

/

Oog in oog staan met Feyenoord was voor Cabral een rare gewaarwording, zegt hij tegen RTV Rijnmond. “Feyenoord is de club die mij gemaakt heeft tot de speler die ik nu ben. Het was wel leuk om tegen die gasten te spelen. Het was een rare ervaring.” Terugkijkend op zijn periode in Rotterdam-Zuid ziet Cabral dat het een lastige tijd was, op sommige momenten.

“Ik had het gevoel dat ik nooit wat fout kon doen. Persoonlijk ging het met ups en downs. Als ik terugkijk naar vorig seizoen kijk ik daar met een positief gevoel op terug als team”, geeft hij aan. Cabral finishte vorig seizoen als tweede met Feyenoord en scoorde toen zeven keer. Feyenoord liet hem gaan toen bleek dat men Wesley Verhoek in zijn plaats kon krijgen van FC Twente.

Bezig met laden …