voetbalzone

‘Cabral, Martins Indi en Clasie hebben bereikt waar ik altijd van droomde’

Erik van Dam09 jan 2013, 13:48
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2013, 13:48
Advertentie

Rajiv van La Parra verliet Feyenoord al in zijn tienerjaren voor een opmerkelijk avontuur bij Caen in Frankrijk. Het huwelijk met die club werd geen succes en sc Heerenveen haalde de aanvaller terug naar Nederland. Na het vertrek van zowel Luciano Narsingh als Oussama Assaidi ontvouwde zich een weg naar een basisplaats en die heeft Van La Parra aangepakt. Terugdenken aan Feyenoord doet hij soms nog wel en voor die club spelen blijft ook een droom.

/

De nu 21-jarige aanvaller erkent dat hij te vroeg voor de Franse velden koos, maar spijt heeft hij er niet van. “Ik ben in Frankrijk volwassen geworden en heb mezelf daar echt leren kennen. Als je als tiener voor een buitenlands avontuur kiest, is de kans van slagen denk ik fifty-fifty. Als ik nu nog een keer die kans zou krijgen, zou ik een andere keuze maken, maar dat komt ook doordat ik nu meer ervaring heb”, geeft Van La Parra aan in Voetbal International.

Een paar jaar geleden kreeg niet ieder talent echter kansen bij Feyenoord, brengt Van La Parra in herinnering: inmiddels is dat veranderd. “Met Jerson Cabral en Bruno Martins Indi heb ik geregeld contact. En als ik Jordy Clasie zie spelen bij Feyenoord, dan geeft dat een kick. Zij hebben bereikt waar ik altijd van droomde: spelen in De Kuip. Toch betekent het niet dat ik die wens niet meer heb. Ik ben pas 21 jaar en Feyenoord 1 blijft mijn doel”, geeft de Rotterdammer aan.

Bezig met laden …