voetbalzone

Cabral: ‘Tsja, mensen zien je op tv en denken je dan te kennen’

Erik van Dam05 aug 2013, 12:29
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2013, 12:29
Advertentie

Jerson Cabral is blij met de nieuwe start die hij maakt bij ADO Den Haag. De vleugelspeler debuteerde drie jaar geleden in het shirt van Feyenoord in de Eredivisie, maar besloot na twee seizoenen weg te gaan. In dienst van FC Twente kwam hij niet uit de verf en nu verblijft hij op huurbasis in het Kyocera Stadion. Hij heeft zijn prioriteiten anders gesteld, zegt hij in Sp!ts.

/

Cabral zegt dat hij zich de voorbije maanden, bij FC Twente, geen voetballer meer voelde. Hij kwam amper aan spelen toe en de publieke opinie keerde zich grotendeels tegen hem. Aan dat laatste kon hij weinig doen: hij moest het maar over zich heen laten komen. “Tsja, mensen zien je op tv en denken je dan te kennen. En dan worden er bepaalde dingen over je gezegd”, realiseert Cabral zich.

De 22-jarige Cabral zegt blij te zijn dat hij nu weer in het westen van het land speelt. “Ik ben terechtgekomen bij een leuke club, waar ik vertrouwen voel. Niet alleen van de trainer, maar ook van de spelers. Zij hebben echt iets van geef Jerson de bal maar, hij doet er wel wat goeds mee”, aldus de vleugelspeler.

Bezig met laden …