voetbalzone

Cabral zorgt voor ophef; Steijn voert 'petjesverbod' in bij ADO Den Haag

Bart Kruyt09 jan 2014, 11:37
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2014, 11:37
Advertentie

Jerson Cabral was al geen publiekslieveling bij ADO Den Haag, maar heeft zich deze week nog minder populair gemaakt bij de fans van de hofstedelingen. De aanvaller maakte in de spelersbus een 'selfie' en zette de foto van zichzelf op Instagram. Cabral droeg een petje met het logo van Rotterdam erop en dat heeft voor de nodige ophef gezorgd.

/

Het petje is erg populair onder de Feyenoord-fans en in de tweede wedstrijd na de winterstop speelt ADO tegen Feyenoord. De supporters van ADO mopperen over de foto van Cabral en trainer Maurice Steijn heeft direct een verbod voor het dragen van petjes ingesteld. Volgens een schriftelijke reactie van de club op het 'pettenincident' is er geen verband tussen de selfie van Cabral en het verbod.

"We hebben Cabral ernaar gevraagd", laat de club weten aan Omroep West. "Het blijkt een pet van een vriend van hem en het was geen moment als provocatie bedoeld. Maurice Steijn had toevallig na die foto alle petten verboden. In clubkleding zien de spelers er weer allemaal hetzelfde uit." Cabral speelde dit seizoen tot dusver twaalf competitieduels voor ADO.

Bezig met laden …