voetbalzone

'Cagliari lijdt meer onder deze situatie dan Marchetti zelf, hoor'

Daniel Cabot Kerkdijk05 sep 2010, 22:38
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2010, 22:38
Advertentie

Bij Cagliari heeft men verbaasd gereageerd op enkele uitlatingen van Giuseppe Bozzo, de zaakwaarnemer van Federico Marchetto. De 27-jarige doelman moet op zijn last van de Serie A-club voor zichzelf trainen bij zijn club, nadat hij er niet in slaagde deze zomer van club te wisselen. Marchetti was deze zomer nota bene nog op het WK in Zuid-Afrika actief.

/

Volgens Bozzo is Cagliari bezig met 'pure pesterij'. "Dat slaat nergens op", benadrukt voorzitter Massimo Cellino. "Cagliari lijdt meer onder deze situatie dan Marchetti zelf, hoor. Wij moesten een nieuwe keeper kopen om niet de dupe van deze situatie te worden." De nummer zestien van het afgelopen seizoen haalde met Ivan Pelizzoli al een nieuwe eerste doelman naar Sardinië.

"Marchetti neemt de situatie zeer professioneel op", weet Cellino. "Het is aan trainer Pierpaolo Bisoli om te bepalen wie speelt en wie niet. Ik hoop in elk geval dat we in januari een oplossing kunnen vinden." Bozzo vind dat eenzaam trainen geen eerlijke oplossing is. “Er waren nota bene twee aanbiedingen, die de voorzitter zélf afwees. De enige fout die Marchetti heeft gemaakt, was niet hypocriet te zijn." Marchetti probeerde in de slotfase van de transfermarkt nog zelf iets te forceren.

Bezig met laden …