voetbalzone

Cagliari-voorzitter Cellino ontkent racistische provocaties jegens Inter

Daniel Cabot Kerkdijk17 okt 2010, 18:23
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2010, 18:23
Advertentie

Zondagmiddag won Internazionale met 0-1 bij Cagliari door een doelpunt van Samuel Eto’o. Het treffen begon later omdat scheidsrechter Paolo Tagliavento weigerde te beginnen na spreekkoren jegens de donkere spelers van Inter. Cagliari-voorzitter Massimo Cellino ontkent echter de racistische provocaties. “Ik heb geen spreekkoren gehoord. Ik heb ze absoluut niet gehoord.”

/

“Bij Cagliari zijn we nooit racistisch geweest”, vervolgt de preses. “Ik denk dat er sprake is geweest van een misverstand.” Matchwinner Eto’o was onder andere het doelwit van de Cagliari-achterban, maar hij snoerde de thuisploeg met zijn goal de mond. “Misschien verdiende Cagliari wel te winnen op basis van het aantal kansen, maar als ik voor mijn kaartje had betaald, had ik om een restitutie gevraagd.”

De kritische Cellino laakte de instelling van de spelers van de ploeg van Pierpaolo Bisoli. “Er was geen pit en ik wil nooit meer zo’n wedstrijd zien. Het ontbrak de spelers aan de juiste mentaliteit. Ik heb geen problemen met Bisoli’s tactiek en het was niet zijn schuld.”

Bezig met laden …