voetbalzone

Cagliari weigert vooralsnog om Allegri naar AC Milan te laten gaan

Matthijs van Laar11 jun 2010, 14:42
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2010, 14:42
Advertentie

Cagliari is niet van plan om Massimiliano Allegri zomaar af te staan aan AC Milan. De Italiaanse grootmacht ziet in de coach de ideale vervanger van Leonardo, maar de Sardijnen weigeren vooralsnog om de oefenmeester te laten gaan. Allegri staat nog tot medio 2011 onder contract bij Cagliari.

/

Dat laatste is niet eens het grootste breekpunt. Cagliari-voorzitter Massimo Celino zit er meer mee in zijn maag dat Allegri in het geniep al met Milan sprak. Toen hij hem op zijn kantoor ontbood voor uitleg, kwam de coach niet opdagen. “Hij meldde zich ziek”, aldus Celino in L’Unione Sarda. “Ik kan niet verbergen dat ik geïrriteerd ben door zijn gedrag. Hij lijkt het ergens te hebben opgegeven afgelopen seizoen, dat matig eindigde. Ik verwachtte meer.”

Celino liet weten er serieus over te denken om Allegri uit zijn functie te ontheffen als coach, maar hem vervolgens wel door te betalen. Zodoende zou hij niet naar Milaan kunnen verkassen. “Dat is een optie die ik niet uitsluit.” Mocht Allegi alsnog vertrekken, dan staat zijn opvolger wel al klaar. “Ik heb een mondeling akkoord met Pierpaolo Bisoli (coach Cesenda, red.). “Als de situatie met Allegri is opgelost, wordt hij onze nieuwe trainer.”

Bezig met laden …