voetbalzone

Cahill en Milligan melden zich wegens blessures af bij Berger

Bart Kruyt10 aug 2010, 08:30
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2010, 08:30
Advertentie

Han Berger heeft afmeldingen ontvangen van Tim Cahill en Mark Milligan voor de oefenwedstrijd tegen Slovenië. De Australische middenvelder van Everton en verdediger van JEF United kampen met fysiek ongemak en hebben daarom laten weten dat zij woensdag niet kunnen spelen. Berger heeft besloten om geen vervangers op te roepen.

/

De Nederlander is eigenlijk technisch directeur bij de Australische bond, maar slaagde er nog niet in om een vervanger voor de naar Marokko vertrokken Pim Verbeek te strikken. Daarom staat Berger woensdag nog voor de groep in het oefenduel van The Socceroos met Slovenië, dat als gastheer zal optreden.

Omdat Berger besloot om geen vervangers op te roepen voor Cahill en Milligan is de kans behoorlijk groot dat Utrecht-talent Tommy Oar speelminuten zal maken. De selectie van Berger bestaat nu nog maar uit achttien man en de bondscoach wil zoveel mogelijk spelers aan het werk zien. Ook David Carney (FC Twente), James Holland en Brett Holman (beide AZ) zitten in de selectie.

Bezig met laden …