voetbalzone

Camacho: ‘Dapper dat Mourinho alles achterliet voor Spanje’

Erik van Dam08 sep 2010, 15:31
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2010, 15:31
Advertentie

José Mourinho heeft een compliment gekregen van voormalig Spaans bondscoach José Antonio Camacho. De trainer van Osasuna werkte in het verleden zelf enkele keren als coach van Real Madrid en kruist komend weekend de degens met de flamboyante Portugees. Vooruitkijkend op het handen schudden stelt Camacho dat hij Mourinho bijzonder hoog heeft zitten.

/

“Ik waardeer Mourinho, net zoals ik Josep Guardiola waardeer”, vertelt Camacho in gesprek met Marca. “Zij zijn mijn referenties, ze beheersen het vak tot in hun tenen. Ik vind het bijzonder dapper van Mourinho om alles bij Internazionale achter te laten en naar Madrid te gaan, we zouden hem dankbaar moeten zijn voor zijn komst naar Spanje.”

Ook de aankopen die Mourinho na zijn aantreden deed, kunnen rekenen op de waardering van Camacho. “Ze zijn jong, goed en hongerig”, constateert de coach. “Zaterdag gaan we echter met dezelfde intentie naar Madrid als vorig jaar: om te winnen.” In mei leed Osasuna op bezoek in het Santiago Bernabéu een nederlaag met één goal verschil; het werd 3-2 voor Real.

Bezig met laden …